Comat Scav Menu

Despre noi

"Satisfactia lucrului bine facut va duce la perfectiunea muncii."

Cine suntem

Suntem o societate comerciala româneasca, fondata in anul 2019, avand capital integral privat, specializata in executia de constructii civile si industriale, retele de apa, gaz si canalizare.

Cum reusim

Am pus accent, inca de la inceputul activitatii noastre, pe doua principii fundamentale din antreprenoriat: calitatea serviciilor prestate si cea a mediului de lucru.

Viziune

"Am implementat proceduri de lucru, dar si o cultura orgazitionala orientata spre perspectiva. Astfel, in fiecare proiect la care am luat parte, ne-am implicat cu seriozitate si profesionalism, orientati fiind spre rezultate si satisfactia beneficiarilor. Acest mod de lucru a condus, de fiecare data, la feed-back pozitiv din partea acestora si recomandari implicite.
Promovarea companiei s-a facut in mod natural, iar bugetul alocat pentru marketing s-a redistribuit in dezvoltarea profesionala a angajatilor. Evolutia acestora se va regasi, intotdeauna, intr-o mai buna aprecierea financiara, cat si in valoarea colectivului si a mediului de lucru."

Lucian Ionel COJOCARU

Business Development
lucian@comatscav.ro

Laura Georgiana COJOCARU

Administrator
laura@comatscav.ro

Alexandra AMBROSE

Inginer
tehnic@comatscav.ro

Iulian C-tin CIUBOTARU

Project Manager
iulian@comatscav.ro
"Am reusit, intr-o scurta perioada de timp, sa fim pozitionati intre cele mai bune companii de constructii si instalatii din Romania."

Servicii